Bedriftsbasen.no   Registrer side   Stillinger   Affiliate   Om oss   Bli forhandler   Investor   Kontakt oss  

Bli Bedriftsbasen.no investor

Bedriftsbasen.no ønsker å forbedre nettopplevelsen i Norge. I motsetning til andre aktører innen søketjenester og nettkataloger gjør Bedriftsbasen at bedriftenes egne nettsider rangerer i søkemotorer, ikke Bedriftsbasen.no sine egne sider. Dermed blir det mindre nettsøppel i norske søkeresultat. Bedriftsbasen.no er omtalt av bl.a. FOX, CBS, ABC, NBC, Bloomberg, Digital Journal, Townhall og The Telegraph.

Bedriftsbasen.no ønsker å åpne for at vanlige brukere, kunder, partnere og andre kan investere kapital i Bedriftsbasen.no og ta del i denne økonomiske muligheten.

Vi planlegger å etablere et AS og starte med telefonsalg til bedriftsmarkedet i Norge. Vi mener vi har de rette forutsetningene for å lykkes. Online markedsføring er en ekspanderende bransje, fremtidsrettet og har et høyt økonomisk potensiale. Sammenlignbare konkurrenter omsetter for over 100 mill. kr. pr. år.

Bedriftsbasen har et bedre merkenavn, flere linker, bedre nettside, er mer populær i sosiale medier, gir bedre verdi for annonsører og har høyere trafikk enn de fleste av konkurrentene. Vær med å skap mer konkurranse og mangfold på nettet. Invester i Bedriftsbasen.no via Indiegogo.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om å investere i Bedriftsbasen.no.

Send en mail til [email protected].


Bedriftsbasen nyhetsbrev
Bedriftsbasen.no presse

Nyheter

Bedriftsbasen™ - www.bedriftsbasen.no - [email protected] - Telefon: 41 43 11 71