Bedriftsbasen.no   Registrer side   Stillinger   Affiliate   Om oss   Bli forhandler   Investor   Kontakt oss  

Registrer din nettside

Bedriftsbasen.no har flere hundre tusen inngående linker fra hele verden, blant dem finner du startsider, portaler, universitet og regjeringer/departement. Det vil si at Bedriftsbasen.no er en online autoritet, så nettsider og nettbutikker Bedriftsbasen.no linker til kan få bedre rangeringer i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo.

Bedriftsbasen.no har søkemotorvennlige linker. Det vil si at det er din egen nettbutikk eller nettside kan komme høyere i søkeresultater, ikke Bedriftsbasen.no. Oppføringene inneholder relevant informasjon, både når deg gjelder bransjer og beliggenhet. For at brukerne skal få informasjon om din bedrift eller organisasjon som telefonnummer, adresse må besøkende klikke på din link og kundene havner dermed direkte til din egen nettside.

Bedriftsbasen.no har også høy trafikk, vår søketjeneste er blandt de mest brukte nettsidene i Norge. Vi får også trafikk fra blogger og sosiale nettverk som Facebook, Twitter og flere andre. Dermed får du ikke bare bedre plasseringer i søkemotorer men også potensielle kunder direkte fra Bedriftsbasen.no.

La oss si at du har en nettbutikk som selger Lamborghini bildeler og tilbehør, f.eks. bildeler til en Aventador Miura modell. Målgruppen din eier med andre ord en Lamborghini bil og er kanskje til og med medlemmer i Lamborghini Klubb Norge.

Du ønsker at potensielle kunder for bildeler skal gå til bildelerstore.co.no.

Du registrerer din nettside ved først å gå inn på Bedriftsbasen.no og så velge bransje eller kategori, i dette eksemplet velger du bransjen "bil og motor", deretter "Bildekk og bildeler". Deretter velger du fylke, I dette tilfellet velger du "Oslo". Så klikker du på knappen "Legg til hjemmeside".

Velg om du ønsker vanlig registrering eller sponset registrering. (Sponset registrering vises øverst i søkeresultater og i din bransje). Fyll inn ønsket informasjon om din bedrift eller nettside. Husk at søkeord adskilles med mellomrom, ikke komma. Når du er ferdig klikker du "Send".

Da kommer du til betalingssiden. Vår betalingsløsning drives av PayPal som er verdens største innen online betaling. Fyll inn betalingsinformasjon, resten går automatisk.

Din nettbutikk vil da vises i kategorien bildekk og bildeler i Oslo. Begynn din registrering ved å gå til forsiden på Bedriftsbasen.no og finn din bransje.


Bedriftsbasen nyhetsbrev
Bedriftsbasen.no presse

Nyheter

Bedriftsbasen™ - www.bedriftsbasen.no - [email protected] - Telefon: 41 43 11 71